Vloerverwarming Ledeberg

Vloerverwarming Ledeberg direct in de chape bij nieuwbouw, ingefreesde sleuven in de bestaande dekvloer bij grondige verbouwingswerken

Zowel in nieuwbouw als bij woningrenovatie kan verwarmingsspecialist Van Vlaenderen vloerverwarming voor u leggen. In het geval van renovatie moeten vloer en chape dan wel uitgebroken worden om inbouwhoogte te creëren. We kunnen u hierbij uiteraard helpen.

De 16mm dunne verwarmingsbuizen worden in de chape vastgezet op een 7 a 8 cm van het vloerpas. Daaronder bevindt zich het isolerend deel (isolatiechape, gespoten PUR, harde PUR, combinaties van voorgaande…). Dit noemen we een “nat systeem”.

Samen met u bespreken we het legplan: dit omvat de te verwarmen zones en de gekozen densiteit plus debieten per zone (bijvoorbeeld badkamer versus slaapkamer). Enkel op die manier bekomen we een zeer gelijkmatige warmteverdeling met minimale stookkost. Wenst u dit te plaatsen met enkel en alleen hernieuwbare energiebronnen? Vraag bij ons een offerte op maat voor de combinatie warmtepomp + zonnepanelen.

bea144 87931ffc2a9a4aad93d7c8e734d80dafmv2

Vloerverwarming Ledeberg zorgvuldig uitgetest op lekkages

Vooraleer alles dicht te doen is het aangewezen de vloerverwarmingsbuizen te testen op waterdichtheid. Vanzelfsprekend zijn kwaliteit, dikte en optimale warmteafgifte hierbij cruciaal.