Dakwerken Wetteren

Op zoek naar een firma in Dakwerken te Wetteren voor UW NIEUwBOUW of DE renovatie van bestaand dak? Van Vlaenderen doet zowel ↗️ hellende als ➡️ platte daken

Voor dakwerken in Wetteren zit je bij Algemene Dakwerken Van Vlaenderen goed. Onze specialisaties omvatten alle daktypes.

  1. In nieuwbouwdaken doen we alle soorten, zowel hellende of platte daken.
  2. We hebben de benodigde materialen steeds op stock of binnen handbereik: pannen, leien, zink, dakplaten, dakrubber, roofing, dakhout, folies, isolatie, zink, koper, afvoeren, …
  3. renovaties: vervangen of herstellen van bestaande hellend of plat
  4. de isolatie van uw dak, langs binnen of langs buiten
  5. het onderdak verbeteren
  6. velux ramen steken, een dakkapel uitwerken
  7. de dakconstructie vernieuwen of verstevigen enz.
  8. Alle herstelwerk aan uw dak.

Alle werken worden in eigen beheer uitgevoerd en dankzij competente medewerkers is ieder dak 100% waterdicht en op esthetisch vlak volledig zoals u het wilt. Voor uw project komen we vooraf de werf bekijken om een correcte offerte te kunnen opmaken en zo nodig goed advies te geven. Bij Dakwerken Van Vlaenderen wordt u initieel door de zaakvoerder zélf geholpen. Dat geeft vertrouwen en komt de efficiëntie ten goede. Naast onze medewerkers met elk hun specialisatie hebben we degelijk werkmateriaal, eigen stellingen, containers, borden en dergelijke. Doordat we veel afnemen bij onze leveranciers bekomen we er goede voorwaarden.

Neem gerust contact voor uw dakwerken in Wetteren zowel bij nieuwbouw als woninguitbreidingen, renovaties en bijgaande verbouwingswerken. Maar ook voor dringend herstel van uw dak of dak lekkages mag u ons altijd aanspreken!

bea144 158ddbe9e11a4e29ab2071d4aafa4b37mv2
bea144 e6c1cbc91130445f95cb36030763fd5fmv2

Heb je een opdracht in dakwerken te Wetteren voor ↗️ Een schuin dak uit pannen, Boomse pannen, leien, kunstleien? KIES voor VAN VLAENDEREN!

AdobeStock 357519357 scaled

Voor alle dakwerken in Wetteren kunt u winter zomer beroep doen op Van Vlaenderen, dus ongeacht het daktype en de gekozen materialen.
Bouwt of verbouwt u een woning met een zadeldak? Qua dakbedekking heeft u bij Dakwerken Van Vlaenderen vrije keuze: klassieke pannenleienrecuperatie dakpannendakplaten, zink of staande naadrieten daken: in alles hebben we ruime ervaring.
Ook kan u bij ons terecht voor eender welke dakrenovatie.
In meer dan 60% van de gevallen is dit dé opportuniteit om te isoleren of de dakisolatie te verbeteren. Tegelijk zorgen we voor, indien nodig, versteviging van de dakconstructie, vervanging van het onderdak door middel van fleece, plaatsing van een dampscherm, uitwerking van velux ramen of dakkapellen enz. Bij totaalrenovaties kan het opportuun zijn de zolder in te pikken als extra slaapkamer, ontspanningsplaats of kantoorruimte. Ook in zolderinrichting zijn we erg functioneel.

Heb je een opdracht voor een ➡️ plat dak of platform REGIO Wetteren? ➡️ KIES voor DAKWERKEN VAN VLAENDEREN!

Voor regio Wetteren: Dakwerken Van Vlaenderen doet evenzeer de afdichting van platte daken. Traditioneel werken we met EPDM, een elastisch rubber met een levensduur van 50 tot 60 jaar, tenminste bij correcte toepassing. Maar de voordelen van EPDM zijn meer dan dat. Overigens lijkt het wel een trend in hedendaagse architectuur te kiezen voor de kubusvorm of de kubistische moderne woonblok met grote open ruimtes. Tevens dichten en isoleren we platte daken van industriebouw, kantoorgebouwen en appartementsblokken maar ook de kleinere projecten als woninguitbreidingen, carports en tuinhuizen. Voorts renoveren we alle platte daken ongeacht de bestaande situatie. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid EPDM gewoon bovenop de huidige dakbedekking te leggen, zoals op roofing bijvoorbeeld. Beter nog: kan er tegelijkertijd isolatie “tussengeschoven” worden.

Kortom: voor alle dakwerken te Wetteren contacteert u best ook eens Van Vlaenderen die over vakkennis beschikt én een goede prijs zal geven. We zijn snel, goed georganiseerd, nauwkeurig en voor elke deeltaak beschikken we over de geknipte medewerker.

AdobeStock 335056965 scaled
bea144 52ccef2815924a03a8196ab83a54a300mv2

Dakschade opgelopen? DAKPANNEN AFGEWAAID? LEKKENDE DAKGOTEN? ➡️ contacteer VAN VLAENDEREN voor alle dringende dakherstellingen in Wetteren

Heb je dakschade in Wetteren opgelopen en zijn er dakpannen afgewaaid door stormweer? Zit je met lekkende dakgoten? De vakmannen van Dakwerken Van Vlaenderen staan gauw ter plaatse met een snelle en duurzame oplossing. Lees hier meer over welke dakherstellingen in Wetteren wij voor u kunnen uitvoeren. Voor dringende herstellingen kunt u Dakwerken Van Vlaenderen altijd telefonisch contacteren op nummer: 0477/ 99 95 61 ofwel naar het antwoordformulier gaan.

WAT IS DE PRIJS VOOR EEN NIEUW DAK in Wetteren? Contacteer dakwerken van vlaenderen voor een interessante prijsofferte en kwalitatief werk!

De prijs voor dakwerken in Wetteren staat in verhouding tot het aantal vierkante meter, de gekozen dakbedekking, het soort isolatie en de isolatiewaarden, de vereisten van het onderdak. Ook het daktype speelt mee. Ingewikkelder dakconstructies zijn natuurlijk duurder dan recht toe recht aan daken. Het gemiddelde dakoppervlak in Vlaanderen bedraagt ongeveer 50 tot 60 m² voor een tussen- of halfopen woning en rond de 100 m² voor een 4 gevel woning. Platte daken tellen minder vierkante meters voor eenzelfde woonvolume.
Bij verbouwing moet ook de afbraak van het bestaande dak meegerekend worden maar in de meeste gevallen gaat dat snel. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn: de hoogte en bereikbaarheid, de mogelijkheid om een container te plaatsen, de materiaalsoort van het af te breken dak. Het spreekt voor zich dat de recyclage van bijvoorbeeld asbesthoudende dakbedekking kostelijker is dan van gewone dakpannen.