Gevelbekleding Waarschoot

TE Waarschoot Gevelbekleding plaatsen en tegelijk isoleren dankzij gevelplaten, gevelstroken, gevelpanelen door een geregistreerd aannemer

Gevelbekleding te Waarschoot en gevelisolatie gaan hand in hand samen. Gevelbekleding is dé ideale manier om uw gevel een nieuwe frisse en eigentijdse look te geven en deze tegelijk te isoleren via de buitenkant. De investering betaalt zich snel terug via een beduidend lagere energiefactuur. Dergelijke voorzetgevels hebben tegelijk een vochtwerende functie, zorgen voor een ventilerende zone, zijn onderhoudsvriendelijk, bieden architecturale meerwaarde en worden in de meeste steden en gemeenten vanzelfsprekend vergund gezien het om woningisolatie gaat.
Wij voeren gevelbekleding te Waarschoot uit in ongeveer alle denkbare materialen, waarvan de meest voorkomende zijn:

  • gevelbekleding in de vorm van sidings in hout, composiet of pvc
  • gevelstroken uit duurzame hardhoutsoorten zoals afrormosia, padoek, ipé, iroko, afzelia, ceder, bangkirai, meranti
  • thermowood als buitenbeentje. Hier gaat het om inheems, zacht hout (den, es, populier) dat door een speciaal procedé van verhitting de eigenschappen van hardhout gevelbekleding krijgt: duurzaam, vormvast en schimmelvrij.
  • gevelpanelen van Trespa, volkernplaten, vezelcementplaten van Eternit, Rockpanel platen
  • sandwichpanelen uit metaal of aluminium in plaatvorm (golvend of vlak) maar nu ook in de vorm van zogenaamde cassettes.

Structuur, kleur en opbouw kunnen worden gekozen volgens uw voorkeur en aansluitend bij – letterlijk – de huisstijl. Gevelbekleding te Waarschoot toepassen en daarvoor werken met de firma Van Vlaenderen betekent: mooi werk, technisch perfect uitgevoerd, geen overlast, interessante prijs.

bea144 dfb3db95b00b4110b330b09a1175f636mv2

Prijs Gevelbekleding Waarschoot

De prijs voor gevelbekleding te Waarschoot wordt doorgaans uitgedrukt in m² en staat in functie van de gekozen materiaalsoort (hout, pvc, vezelcement, bezetting, strips), de isolatiewaarden die moeten gehaald worden en de specifieke omstandigheden van de gevel (materiaalsoort, stevigheid, effenheid, vochtigheid) en van de werf zélf (bereikbaarheid, hoogte van de muren, …)

Voor levering en plaatsing van gevelbekleding moet gerekend worden op een prijs vanaf € 70 per m².

Wat is de beste gevelbekleding?

Kort en bondig: de beste gevelbekleding is degene die je het liefst ziet en goed past bij het geheel. Als de werken maar goed uitgevoerd worden en de technische mogelijkheden voorhanden zijn. Dé truck is van bijkomend zo maximaal mogelijk te isoleren. Alle materialen in gevelbekleding staan tegenwoordig op punt. Hardhout, thermowood, steenstrips, kunststof waaronder sidings, gevelplaten of bepleistering: duurzaamheid, dichtheid en design zijn de drie woorden die de doorslag geven.