Dakwerken Sint-Martens-Latem

Dakwerken in Sint-Martens-Latem voor schuine daken van alle daktypes en in alle materialen

Voor alle dakwerken  in Sint-Martens-Latem kunt u beroep doen op Van Vlaenderen, ongeacht het daktype en de materialen.
Koos u voor de voordelen van een zadeldak? Qua dakbedekking heeft u bij Dakwerken Van Vlaenderen de vrije keuze: klassieke pannen, leien, recuperatie dakpannen, dakplaten, zink of staande naad, rieten daken te Sint-Martens-Latem.
Ook kan u bij ons terecht voor eender welke
dakrenovatie.
In meer dan 60% van de gevallen is dit dé opportuniteit om te isoleren of de dakisolatie te verbeteren. Tegelijk zorgen we voor, indien nodig, versteviging van de dakconstructie, vervanging van het onderdak door middel van fleece, plaatsing van een dampscherm, uitwerking van veluxen of dakkapellen enz. Bij totaalrenovaties kan het opportuun zijn de zolder in te pikken als extra slaapkamer, ontspanningsplaats of kantoorruimte. Ook in zolderinrichting zijn we erg bedreven.

bea144 158ddbe9e11a4e29ab2071d4aafa4b37mv2

Dakwerken te Sint-Martens-Latem voor platte daken van woningen en andere gebouwen met
platform

AdobeStock 335056965 scaled

Dakbedrijf Van Vlaenderen doet evenzeer de afdichting van platte daken. Traditioneel werken we met EPDM, een elastisch rubber met een levensduur van 50 tot 60 jaar, tenminste bij correcte toepassing. Maar de voordelen van EPDM zijn meer dan dat. Overigens lijkt het wel een trend in hedendaagse architectuur te kiezen voor de kubusvorm of kubistische moderne woonblokken
met grote open ruimtes. Tevens dichten en isoleren we platte daken van industriebouw, kantoorgebouwen en appartementsblokken maar ook de kleinere
projecten als woninguitbreidingen, carports en tuinhuizen, al dan niet Voorts renoveren we alle platte daken ongeacht de bestaande situatie. In sommige gevallen
bestaat de mogelijkheid EPDM gewoon bovenop de huidige dakbedekking te leggen, zoals op roofing bijvoorbeeld. Beter nog: kan er tegelijkertijd
isolatie “tussengeschoven” worden.

Kortom: voor dakwerken te Sint-Martens-Latem bij nieuwbouw of plat dak renovatie zit u effenaf goed bij Van Vlaenderen. We zijn snel, enorm goed georganiseerd, nauwkeurig en voor elke deeltaak beschikken we over de geknipte medewerker.

 

Dringende dakherstellingen Sint-Martens-Latem bij schade of daklek

Hebt u schade aan uw dak of een lekkende dakgoot? De vakmannen van dakwerken Van Vlaenderen staan snel ter plaatse in Sint-Martens-Latem met een snelle en duurzame oplossing. Lees hier meer over welke dakherstellingen wij voor u kunnen uitvoeren. Voor dringende herstellingen kunt u dakwerken Van Vlaenderen voor Gent altijd telefonisch contacteren op volgend nummer: 0477/ 99 95 61 of naar het antwoordformulier gaan.

bea144 52ccef2815924a03a8196ab83a54a300mv2
Prijs DAKWERKEN

De prijs voor dakwerken in Gent is berekend naargelang het aantal vierkante meter, de gekozen dakbedekking, het daktype, het soort isolatie, de vereisten van het onderdak maar ook het daktype spelen een rol. Ingewikkelder dakconstructies zijn natuurlijk duurder dan recht toe recht aan daken. Het gemiddelde dakoppervlak in Vlaanderen bedraagt ongeveer 50 tot 60 m² voor een tussen- of halfopen woning en rond de 100 m² voor een 4 gevel woning. Platte daken tellen uiteraard minder vierkante meters voor eenzelfde woonvolume.
Bij verbouwing moet ook de afbraak van het bestaande dak in rekening worden gebracht maar in de meeste gevallen gaat dat snel. Beïnvloedende factoren zijn: de hoogte en bereikbaarheid, de mogelijkheid om een container te plaatsen, de materiaalsoort. Het spreekt voor zich dat afbreken van asbesthoudende dakbedekking kostelijker is dan gewone dakpannen.