Dakisolatie Kluizen

Dakisolatie Kluizen PIR, PUR of XPS dakisolatie plaatsen met de hoogste isolatiewaarden

Het plaatsen van voldoende dakisolatie in Kluizen wordt steeds belangrijker, gezien de stijgende energieprijzen. Er kan tot 30% van uw warmte verloren gaan via uw dak. Het is dus zaak voldoende en goed te isoleren, koudebruggen te vermijden. Bij isolatiebedrijf Van Vlaenderen doen we aan dakisolatie volgens de regels van de kunst, met de beste isolatiematerialen en tegen een goede prijs!

Voor hellende daken wordt meestal van binnenuit geïsoleerd, hiervoor heb je de keuze tussen zachte isolatie onder de vorm van isolatierollen (isolatiedekens uit glaswol, rotswol, minerale wol) en harde, drukbestendige isolatieplaten (PIR, PUR, XPS, EPS…)
Wij bieden ook combinatiepanelen aan: isolatie + OSB of isolatie + gipsplaat.

Bij platte daken isoleren we aan de buitenkant met drukvaste panelen; de gekozen isolatie hangt af van de gewenste warmteweerstand en de beschikbare isolatiehoogte. Dit noemen we een “warm dak”.

Voor en nadelen van EPS en PIR 1

DAK LATEN ISOLEREN TE Kluizen DOOR EEN GEREGISTREERD AANNEMER

Uw dak laten isoleren in Kluizen door een geregistreerd aannemer heeft 2 grote voordelen: dat de isolatiewerken correct zijn uitgevoerd zodat de isolatiewaarden maximaal zijn en er achteraf geen problemen optreden door onvoldoende damp- en luchtdichtheid bijvoorbeeld. Tweede voordeel heeft betrekking op het bekomen van een isolatiepremie. Bijkomende pluspunten zijn onze expertise – ons advies is immers gratis – en de stipte timing. Voor besparingstips energie: klik hier.